Retir

RETIR DE CUINA CONSCIENT

Connecta amb la natura i el menjar al mateix temps

El retir es realitzarà a la MASIA MAS GASALA, a Taradell, a la comarca d'Osona (Barcelona). Aquest lloc està envoltat de naturalesa y té molt d'encant. 

Vull aconseguir que pugueu conèixer-vos una mica més a vosaltres mateixos i poder arribar a sentir el que tenim al nostre voltant, a través de l'alimentació i la naturalesa. Pretenc mostrar-vos que és realment la Cuina Conscient Saludable (cuina energètica). 

Podrem compartir aquesta experiència amb persones que tenen les nostres mateixes inquietuds i el mateix propòsit i volen fer un pas més cap endavant en aquest camí.

Aquesta experiència està pensada des de la meva passió per la cuina conscient saludable i vull poder compartir amb tots vosaltres. La finalitat és que sentiu el principi del canvi i sentiu com el vostre cos es posa a punt i igual que el vostre sistema emocional. Amb tot això, vull ajudar-te que plantegis els teus propòsits de vida.

Aquest retir l'hem pensat per a donar-te l'oportunitat de desconnectar de la teva vida diària, gaudir de la naturalesa, alimentar-te de manera saludable, aprendre a portar una millor qualitat de vida.

Aquesta és una proposta pensada per a tothom, tan persones que ja conegui aquests canvis com a persones que vulguin començar.

Masia Mas Gasala

Fes-te un regal!

Seran uns dies plens de diversió, relaxació i t'ajudarà a fer una depuració en tots els sentits.

Què ofereix aquest retir?

Tallers de cuina diaris

Plats saludables, cuinar amb olis aromàtics, emplatats i presentació, cuina macrobiòtica-energètica i aprendrem hàbits saludables.

Menús equilibrats

Amanides, patés vegetals, cereals sense glútens, ferments, germinats, algues, proteïnes vegetals…

Diferents activitats

Sortides, als matins, de senderisme pels voltants de Taradell, tallers de cuina, vetllada molt especial durant el sopar.