La nostra botiga

CONEIX-NOS

Qui som?

Volem oferir una cuina conscient saludable a la teva taula 

Cuina Conscient Saludable és un negoci familiar del Vallès Oriental (Sant Feliu de Codines). Som pioners amb menjar per emportar al Vallès, aplicant la tècnica de Cuina Energètica-Macrobiòtica.

Va néixer a partir de la idea de transportar la Cuina Energètica-Macrobiòtica a casa vostra. Volíem donar-la a conèixer, i fer arribar a les cases aquesta alternativa culinària tan saludable. 

El dissabte 11 de gener del 2020, en el Passatge Escoles, 2, de Sant Feliu de Codines... Vam obrir les nostres portes, creant una alternativa de menjar saludable, que es basava i es basa en productes naturals, des de la terra fins a les verdures del mar.

Tenim un gran assortiment de plats preparats, amb cuina saludable, sense làctics i molts sense gluten, vegetarians i vegans, amb productes de proximitat i bio, per ajudar-te que el teu dia a dia sigui més fàcil i saludable.

El nostre objectiu és poder oferir una solució sana i ràpida, per poder gaudir cada dia.

Volem cuidar la teva salut alimentària 

Volem oferir una oferta gastronòmica, que ens aportarà uns valors nutritius amb una Cuina Saludable. Apostem per una alimentació sana i equilibrada a través dels productes vegetals que ens proporcionen una bona salut, també podreu trobar alguns plats elaborats amb peix. 

Eva preparant menjar

" Som pioners en el menjar saludable per emportar

Proximitat i Km0

Proximitat i Km0

La nostra finalitat és que els nostres plats siguin elaborats amb productes de proximitat i km0. Afavorim el comerç local, que garanteix d'un producte fresc.

Plats estacionaris

Plats estacionaris

Amb els nostres plats respectem les estacions de l'any. Tenim respecte cap a la terra, aprofitant el que ens entrega a cada moment.

Sostenibles

Sostenibles

Els nostres plats són naturals i sense potenciadors de sabors. Respectem el medi ambient amb envasos sostenibles de materials reciclables. 

Sabors nostàlgics

Sabors nostàlgics

Volem oferir una cuina casolana i saludable, recordant els sabors i aromes de les cuines de les nostres mares i àvies.

Filosofia

Nosaltres creiem fermament que cada client és únic i cada treball és diferent, per això, sempre escoltem el que el client necessita i la nostra proposta s'ajusta al 100% a les seves necessitats i circumstàncies. Ens adaptem a qualsevol esdeveniment, menjar familiar o qualsevol altra proposta que puguin tenir.

Menjar de càtering

Compromís

Optem per envasos NO PLÀSTIC, elaborats amb materials reciclats. A més, oferim la possibilitat de que els clients portin el seu propi envàs. 

Volem estar a la teva taula. Oferim una gran varietat de plats preparats, adaptats per a tots els gustos i toleràncies alimentàries. 

" Cuina Conscient Saludable vol cuidar de la teva salut alimentària!

Tenim un gran assortiment de plats preparats, amb cuina saludable, sense làctics i molts sense gluten, vegetarians i vegans, amb productes de proximitat i bio, per ajudar-te que el teu dia a dia sigui més fàcil i saludable.

Et volem oferir una solució sana i ràpida, per poder gaudir cada dia d'un bon àpat.