CURSOS I FORMACIONS
Descobreix l'art de la cuina i viure de forma saludable
En la Cuina Conscient Saludable oferim una gran varietat de cursos i programes de formació, tant per a adults com per a nens.
L'objectiu és ensenyar com preparar exquisits plats saludables a la cuina i fomentar l'adopció d'hàbits saludables. Volem proporcionar coneixements culinaris, i també eines pràctiques per a integrar hàbits saludables en la rutina diària.
Aquests tallers pretenen intentar arribar a totes aquelles persones que tinguin una inquietud a l'hora de l'alimentació, i vulguin portar la cuina amb salut a la seva vida.
La cuina i l'alimentació és una de les meves grans passions, fet que m'ha fet portar a realitzar aquests tallers, sempre amb la finalitat de poder ajudar aquelles persones que ho desitgin.
Serà un aprenentatge totalment pràctic
Seran uns tallers per a aprendre a cuinar. Donaré pautes de com integrar i substituir els aliments, donant suport a la informació, per a saber com hem de fer-ho.
M'agradaria poder ensenyar-vos a cuinar les proteïnes vegetals, cereals, verdures, postres, i altres, també ensenyar-vos les diferents coccions i talls, i a utilitzar edulcorants naturals.
Però, sense oblidar-nos del món tan fantàstic de la cocció de les algues, així com tots els productes relacionats amb l'alimentació natural.
Les places seran reduïdes, són per a poder donar una atenció més personalitzada al llarg del curs. Els tallers de cuina són molt participatius, cuinaràs tu amb l'ajuda d'Eva Vélez Carrasco, professora de Cuina Alimentació Natural Energètica.
En cada taller treballarem temes diferents, relacionat amb la cuina conscient, saludable, aliments naturals, ecològics i proximitat.
Tres modalitats de tallers
Si tens una empresa i vols gratificar als teus empleats, o si sou un grup d'amics i voleu preparar un dia diferent, us proposo una idea: FER UN TALLER DE CUINA, de la temàtica que més t'agradi.
És una manera d'aprendre totalment pràctica.
Cuinaràs tu amb l'ajuda d'Eva Vélez Carrasco, i m'agradaria poder ensenyar-vos la passió per la cuina i que gaudiu d'un bon dia a la cuina.
En la classe de cuina tindrem una taula amb espai per treballar, amb tot el material necessari i estris de cuina, davantal i els productes per a la preparació dels plats.
En finalitzar el taller, es compartirà el menjar que s'haurà elaborat i es valorarà el millor plat cuinat i es recompensarà amb una sorpresa.
Les places seran reduïdes degut a la situació actual, per les mesures de seguretat tots els grups seran de 6-8 persones.
Escull quina temàtica t'agrada més
Oferim cinc cursos per a empreses i grups, classificats per menús
Taller COM A CASA
- Crema de pastanaga amb taronja
- Risotto de quinoa amb bolets
- Lasanya de verdures
- Timbala de carabassó farcit de verdures
- Brots d'amanida amb algues i cruixent de verdures
- Crema amb fruits vermells i menta
- Aigua i Infusió
Taller ORIENT
- Sopa de miso
- Sushi variado vegetariano
- Ensalada de algas y germinados
- Temphe con crema de cebolla
- Trigo sarraceno con verduras y salsa de tamari
- Brocheta de fruta a la plancha con salsa de caramelo
- Agua e Infusión
Taller TEMPTACIÓ
- Crema de carabassa amb llavors
- Hamburguesa de mill amb salsa de remolatxa i bolets
- Seitan amb cebetes i gingebre
- Amanida d'espàrrecs i flors de bròcoli
- Pastanagues caramel·litzades
- Pastís de poma
- Aigua i Infusió
Taller CUINA DE L'ÀVIA
- Azukis amb carabassa i farigola
- Estofada de verdures dolces
- Fideuà amb seitan i verdures
- Amanida amb alga wakame i ratlladura de cítrics
- Pomes amb salsa de garrofa calenta
- Aigua i Infusió
Taller APERITIU
- Broquetes de verdures
- Croquetes de mongetes blanques
- Croquetes de mill amb bolets
- Patés variats (hummus, remolatxa, algues, bolets)
- Coca de verdures amb formatge vegà i orenga
- Amanida amb cruixents de verdures i algues
- Xips d'algues
- Aigua i Infusió
És una proposta, i un plaer, poder estar amb els més petits i compartir la cuina.
Vull transmetre als petits la importància d'una alimentació equilibrada i sostenible, i sobretot, l'amor i la passió per la cuina, ja que considero que és una labor molt important per al seu correcte desenvolupament.
Desitjo que els nens i nenes puguin arribar a entendre i gaudir com es poden elaborar senzilles i delicioses receptes saludables. Espero poder estimular una cuina conscient i saludable en la vida dels infants.
Objectius
Ensenyar que la cuina és un petit laboratori on poden gaudir i jugar per a poder crear els seus propis aliments.
Ajudar a la seva creativitat. Fomentar la seva curiositat per explorar nous sabors i textures.
Sobretot que agafin l'hàbit i la passió pel que menjaran. Estimular una cuina conscient i saludable.
Aprendre a classificar els aliments i com desenvolupar-los correctament.
Que aprenguin l'ordre i la neteja en la cuina i en els aliments. Ensenyar hàbits d'ordre, neteja i sobretot compartir.
Estimular l'interès pel menjar i, saber compartir i treballar amb els altres nens.
Metodologia
La cuina és un lloc adequat per a gaudir i aprendre moltes coses.
És molt important que aprenguin a tenir responsabilitats i implicar-los en les coses.
Treballarem i explicarem els valors nutritius dels aliments.
Segons l'edat, elaboraran i cuinaran plats concrets perquè puguin gaudir de la preparació i la degustació.
El que cuinin s'ho podran emportar a casa.
L'entorn de la cuina és un espai privilegiat que s'ofereix al nen perquè jugant, aprengui a tenir una relació directa amb la cuina.
Celebra el seu aniversari d'una forma diferent (taller de cuina per a ells).
Com sempre els farem que sigui un dia especial i que es diverteixin, i a més, podran compartir l'experiència amb els seus amics.
En el taller els facilitarem tot el necessari per a poder cuinar.
De forma puntual, oferim tallers temàtics. Seran tallers per aprendre a cuinar, de forma totalment pràctica. Donaré pautes de com integrar i substituir els aliments, per tenir una alimentació saludable.
M'agradaria poder ensenyar-vos a cuinar tota mena d'aliments, des de proteïnes vegetals fins a fer un bon ús dels edulcorants naturals.
Les places són reduïdes a 6-8 persones, per oferir una atenció més personalitzada al llarg del curs.
Inclou: dossier i receptes, pràctica de cuina, degustació de receptes, i un espai de treball amb tot el material necessari per a preparar els plats.
Tallers estacionals, promocionals i altres.