3r edició de Retir Cuina Conscient Saludable

28/02/2024
En aquest retir el nostre protagonista serà l'energia d'estiu. Per a preparar-nos a la nova estació a través de l'autoobservació i l'alimentació.
Gaudeix d'un retir de relaxació i connexió interior i alimentació saludable en un entorn meravellós, oferint-li al teu cos i a la teva ment les condicions adequades per a recuperar i potenciar la teva energia vital i la teva salut.
El que nosaltres busquem en aquest retir és una Alimentació Conscient, física i emocional és riure, compartir, gaudir, aprendre algunes receptes de cuina saludable, meditar, practicar la respiració conscient i connectar amb la naturalesa i el bosc.

Els retirs són una oportunitat per a sortir de la rutina diària i per a aprofundir en aspectes de tu mateixa als quals normalment no pares esment o que, si ho fas, els dediques menys temps i amor. Els retirs són una eina meravellosa per a l'autocura i l'autoconeixement.
En els retirs ens ho passem genial. Encara que es tracta de retirs conscients en els quals la reflexió i l'estar amb un mateix és fonamental, per a nosaltres és molt important que també siguin una experiència social. agradable i divertida
Si hagués de resumir aquest retir seria: naturalesa, cos, gaudi, alimentació conscient, nutrició emocional, riures.
No per això deixa de ser un retir, per la qual cosa la intenció fonamental és cuidar-se, també hi haurà temps per a gaudir de la naturalesa i banys de sol , el menjar és vegetarià, tindrem reflexió i atenció i totes les activitats i tasques quotidianes són col·laboratives. Tots posem de la nostra part per a conviure, recollir i deixar les coses en ordre per a poder gaudir de l'experiència al màxim.
Els nostres retirs generalment són de divendres a la tarda a diumenge després del menjar.
El menjar és de temporada, ecològica i vegetariana. És important que les persones que assisteixin ho sàpiguen. Si tens alguna intolerància alimentaria avisa'ns en la inscripció.
El preu està el més ajustat possible tenint en compte que el menjar és ecològic i de proximitat, els grups són reduïts i que està tot inclòs. Generalment, a més de les activitats hi ha temps lliure, on cadascun pot fer el que li vingui de gust.

Per al retir recomanem que et portis roba còmoda, sabatilles esportives, estoreta de ioga o similar ampolla d'aigua i les teves coses d'higiene i moltes ganes de passar-ho bé.
Els retirs inclouen pensió completa. No et faltarà de res, sempre tindràs infusions i aperitius saludables a la teva disposició.
És un retir especialment pensat per a reconnectar amb tu mateixa i amb la naturalesa.

El retir comença el divendres 12 de juliol a les 18.00 de la tarda i finalitza el diumenge 14 de juliol després del menjar.
El lloc del retir és una vegada més en la MASIA MES GASALA, a Taradell, a la comarca d'Osona (Barcelona).

Normalment les habitacions són compartides, solen ser dobles amb llits separats. També hi ha habitacions de matrimoni.
El total de places d'hostalatge serà limitat 14 persones, per la qual cosa podrem compartir tots amb tots i enriquir-nos mútuament. A més, la casa es troba adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.
Que compta amb:
• 2 habitacions amb 2 llits individuals en cadascuna
• 2 habitació amb llit de matrimoni
• 2 habitacions amb 3 llits individuals en cadascuna.

El preu és 285 € tot inclòs (activitats, tallers, allotjament i tots els menjars).

Si fas la reserva del retir 30% abans del 15 d’abril tindràs un 5% DTTO, o vols pagar tot el retir d’una vegada abans del 15 d’abril gaudiràs d'un 10%DTTO

Els nostres retirs, igual que les nostres formacions, tenen una programació flexible. És a dir, hem preparat una sèrie d'activitats i dinàmiques, però ens emmotllem a les necessitats del grup, oferint el que l'energia del grup requereix moment a moment.
No hi ha dos anys ni dos retirs iguals perquè tu també creguis el retir amb la teva presència.
El que volem aconseguir amb aquest retir és pugueu conèixer-vos una mica més a vosaltres mateixos i poder conèixer que és la Cuina Conscient Saludable.
Si vols rebre més informació o apuntar-te al pròxim retir, pots escriure'm a info@cuinaconscientsaludable.com o telefonar al 665588562